дом Криминале Жена подкара нерегистрирана кола, шофьор въртя волана на камион с чужди номера

Жена подкара нерегистрирана кола, шофьор въртя волана на камион с чужди номера

0
ДЯЛ

Около 8.20 часа вчера за проверка на ул. “Университетска“ е спрян водач на лек автомобил „Инфинити“, който бил без регистрационна табела. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Установено било, че превозното средство, управлявано от 40-годишна шуменка не е регистрирано по надлежния ред.
Около 15.00 часа вчера на ул. “Владайско въстание“ в Смядово за проверка бил спрян водач на товарен автомобил „Ифа“ с шуменска регистрация. Полицейските служители установили, че шофьорът си служи с регистрационен номер, издаден за друго превозно средство.
По двата случая са образувани досъдебни производства.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР-Шумен са регистрирани 3 пътнотранспортни произшествия с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 24 акта, наложени са 64 глоби с фиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия240 ученици от страната ще мерят знания на Националния турнир по информатика в Шумен
Следваща статияБорисов: Заради тарикати няма да наказваме истински болните

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here