дом Общество Жена от Нови пазар търси изгубени документи, предлага възнаграждение

Жена от Нови пазар търси изгубени документи, предлага възнаграждение

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

На 31 октомври Димитър Георгиев от Нови пазар губи портфейла си на работното му място – предприятието „Китка”. Неговата съпруга се обърна с апел в социалните мрежи, в който моли за съдействие.

Ето какво казва жената:
Умоляваме, който го е намерил, да задържи парите (50 лв.),но да намери начин да му върне останалите документи, които са били вътре – лична карта, шофьорска книжка, банкоматна карта и др.
Всеки, които има информация, може да позвъни на телефони 0878701597 или 0878701598. Надявам се, този който го е намерил, да прояви доблест и направи едно добро, апелира притеснената жена.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха конкурс за полицаи, вакантните места са 21
Следваща статияПожарникари гасиха контейнер, сухи треви и отпадъци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here