дом Криминале Жена намери пистолет на пътя, мъж пък държи без разрешително оръжие в...

Жена намери пистолет на пътя, мъж пък държи без разрешително оръжие в дома си

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

В дежурната част на ОДМВР- Шумен бил приет сигнал от 38-годишна жена за намерен пистолет между селата Веселиново и Риш. Жената пътувала и спряла за почивка, когато забелязала оръжието край главния път. На място веднага бил пратен полицейски екип. Установено било, че пистолетът е газов, има и фабричен номер. Работата по случая продължава.

Незаконно притежавано оръжие било намерено и иззето от частен дом в град Каолиново. Проверката в жилище на ул.“Ген. Столетов“ била извършена вчера преди обяд. В дома на Б.Н./55г./ бил открит едноцевен пистолет с дървена ложа и дръжка, без да притежава необходимото разрешително.
За извършено престъпление по чл. 339 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед сигнал: Иззеха металдетектор, старинни монети и предмети от дома на иманяр
Следваща статияЗадържаха хулиган, нападнал служители при опит за проверка в имота му

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here