дом Прогноза за времето Жега в сряда, живакът ще скочи до 35 градуса

Жега в сряда, живакът ще скочи до 35 градуса

0
ДЯЛ

Днес времето ще бъде предимно слънчево. След обяд на отделни места, главно в планинските райони е възможно да превали краткотраен дъжд. Максималните температури в страната ще бъдат от 30 до 35 градуса.
В Шуменска област живакът в термометрите ще сочи 33 градуса.
Над Черноморието се очертава идеален ден за плаж, с много слънце и температури до 30-31 градуса. Ще духа до умерен западен, след обяд юг-югоизточен вятър. Температурата на морската вода е около 26°.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаради ремонти: Променят временно организацията на движението по ул. „Съединение“
Следваща статия863 съдебни дела за извършени престъпления през 2018-та, 681 – осъдителни присъди

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here