дом Общество ЕНЕРГО-ПРО удължава срока за плащане на сметките през март за битовите потребители

ЕНЕРГО-ПРО удължава срока за плащане на сметките през март за битовите потребители

0
ДЯЛ
24shumen.com

Във връзка с обявеното извънредно положение на територията на страната ЕНЕРГО-ПРО предоставя възможност за допълнителен 10-дневен срок на своите битови клиенти, в който те могат да заплатят сметките си за електроенергия с падеж след 13 март, съобщиха от дружеството. Това е поредната мярка, която цели избягването на масово струпване на хора в едно помещение.
Предвид извънредната обстановка всички центрове за обслужване на компанията са с намалено работно време от 8.00 до 14.00 часа с обедна почивка от 12.00 до 12.30 часа за дезинфекция. В залите се допускат само толкова клиенти колкото са работещите каси.
В случай, че клиент има затруднения да погаси дължимата сума за потребена електроенергия от компанията предлагат варианти за разсрочване. Заявление за това може да се подаде и на телефонен номер 0700 800 61.
От ЕНЕРГО-ПРО са преустановили всички планови прекъсвания на тока до 29 март включително. До този срок ще се отстраняват само възникнали повреди.
Информация за начините на плащане може да се получи на телефонен номер 0700 800 61 и електронен адрес service@energo-pro.bg.
Сигнали за повреди се приемат на телефонен номер 0700 161 61 и електронен адрес info@erpsever.bg.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНово работно време в Центъра за информация във Велики Преслав
Следваща статияОгън унищожи автомобил на пътя, горяха туристическа бутилка, сухи треви и отпадъци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here