дом Общество ЕНЕРГО-ПРО обяви онлайн игра „Актуализирай данните си и спечели“

ЕНЕРГО-ПРО обяви онлайн игра „Актуализирай данните си и спечели“

0
ДЯЛ

ЕНЕРГО-ПРО Продажби стартира игра, в която всеки клиент, актуализирал мобилен телефон или имейл на интернет адрес http://update.energo-pro.bg в периода 1 септември 2019 – 29 февруари 2020 г., ще участва в томбола за спечелването на един от 30 ваучера за пазаруване на стойност 100 лева. Това съобщиха от дружеството.
Играта „Актуализирай данните си и спечели“ ще бъде активна в рамките на 6 месеца и в нея могат да се включат пълнолетни физически лица, които са битови (нестопански) клиенти на компанията. Линк към играта е достъпен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО. Тегленето на печелившите ще бъде извършвано на случаен принцип в присъствието на нотариус веднъж месечно.
Актуализацията на клиентските данни спестява време на клиентите и улеснява комуникацията между потребителите и ЕНЕРГО-ПРО Продажби. Ускорява се времето за получаване на уведомления, включително напомняне за просрочено плащане, когато има вероятност за прекъсване на електрозахранването. Актуалните имейл или мобилен телефон в базата данни на компанията дават възможност на клиентите да получат и по-детайлна информация при постъпило запитване на денонощния телефон за връзка на ЕНЕРГО-ПРО Продажби 0700 800 61 или на имейл адрес service@energo-pro.bg.
С пълните условия на играта можете да се запознаете на адрес energo-pro.bg/bg/aktualizirai-i-specheli.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха двама младежи с 15 грама трева
Следваща статияОбявиха огнище на Африканска чума по свинете и във Веселиново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here