дом Политика Елена Йончева оглави листата на БСП за евровота

Елена Йончева оглави листата на БСП за евровота

0
ДЯЛ

Елена Йончева е избрана за водач на листата на БСП на вота за Европейски парламент. Това стана днес на пленума на БСП след тайно гласуване.
Елена Йончева спечели битката с председателя на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев. Йончева би Станишев само с 20 гласа – 95 на 75.
Зад нейната номинация застана Изпълнителното бюро на БСП. За Йончева бе и лидерът на партията Корнелия Нинова.
Станишев бе подкрепен от друга силна фигура на БСП – Георги Гергов. Според него номинация за водач различна от тази на Станишев би била лош знак.
Снимка: bsp.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМердин Байрям инспектира ремонта на улици във Върбица
Следваща статияИзложба, посветена на 140 години от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция гостува на шуменци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here