дом Криминале Електрически уред подпали къща, огнеборци гасиха и горящи контейнери за смет

Електрически уред подпали къща, огнеборци гасиха и горящи контейнери за смет

0
ДЯЛ

През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са погасили два пожара в метални контейнери за смет на ул. “Възрожденец“ и на ул. “Средна гора“ в Шумен. Произшествията са без нанесени материални загуби.
В 10.22 часа на 21 февруари е приет сигнал за пожар в къща на ул.“Хан Омуртаг“ в Смядово. Към адреса бил насочен противопожарен екип. Пристигналите на място огнеборци установили, че пламъците в дома на 64-годишен мъж тръгнали след неправилно ползване на отоплителен уред и висока температура в тялото на комина. Пламъците са загасени с помощта на оцетна киселина и 500 литра вода. Опушени са стени, унищожени са мебели. Спасена от опожаряване е къщата.
В неделния ден е оказано съдействие за пренасяне на мъж на 72 години от жилището му в Шумен до екип на спешна помощ.
В петък вечерта, малко преди полунощ е потърсена техническа помощ за пренасяне на 22-годишен мъж. Пристигналият екип на РСПБЗН-Шумен оказал съдействие и пренесъл болен от COVID-19 мъж от жилището му до линейката.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерът Борисов: Всички желаещи трябва да получат ваксина
Следваща статияДвама се разходиха по време на наложената им карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here