дом Общество Еко фиеста в парка за деца и ученици организира Центърът за подкрепа...

Еко фиеста в парка за деца и ученици организира Центърът за подкрепа за личностно развитие

0
ДЯЛ

Еко фиеста в парка организира за деца и ученици Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен Детски комплекс Шумен. Проявата ще се проведе в понеделник от 11.00 часа в парка до Община Шумен. Фиестата е посветена на Световния ден на Земята – 22 април. Това съобщиха организаторите на събитието.
Всички присъстващи на еко фиестата ще могат да разгледат фотоизложба със снимки на природни обекти. Предвидени са атрактивни демонстрационни опити, свързани с атмосферата и структурата на Земята, растителния и животинския свят.
Впечатляващи експерименти с течен азот, опитите „Вулкан“,“ Дух в бутилка“ и „Слонска паста“.
Представяне на компютърни симулации на природни явления, проследяване движението на астероиди и други интересни изненади.
Партньори на проявата са Научно-образователен център STEAM и Факултет по природни науки в Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“.
При неблагоприятни метеорологични условия, събитието ще се отложи за друга дата, уточняват организаторите.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАнонимни дарители финансираха ремонта на храм-паметника „Св. Св.Кирил и Методий” във Велики Преслав
Следваща статияСтотици шуменци се помолиха за здраве в храма „Свето Възнесение Господне“ (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here