дом Общество Еко рали „Щури сладури“ организират за трети път в Шумен

Еко рали „Щури сладури“ организират за трети път в Шумен

0
ДЯЛ

Еко рали „Щури сладури“ ще се проведе за трети път в Шумен. Организатор на проявата е ръководството на детска градина „Космонавт“.
Щурото рали започва в 17.30 часа на 13 юни по пешеходната зона от Руски паметник да Цветния пазар в Шумен.
Новото при тазгодишното издание е, че 94-мата участниците ще се състезават в три категории: с тротинетка, с велосипед, само деца и със самоделно направена количка и екип рдтл с дете.
Предишните две издания еко ралито се провеждаше само със самоделно направени колички. Компетентно жури ще оценява атрактивността на отбора, както и прецизното преминаване по трасето.
Член на журито в тазгодишното издание ще бъде автомобилният състезател Красимир Кръстев. Децата, участници и публика, ще имат възможност да разгледат неговия рали автомобил.
За първи път еко рали „Щури сладури“ се проведе през май 2016 г. Идеята за състезанието е взаимствана при посещението на педагогическия екип в Белгия във връзка с обмяна на добри практики по европейски проект финансиран по програма „Еразъм +“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Шумен започва националното изложение „С любов към българското“
Следваща статияНад 80 деца се научиха безплатно да плуват

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here