дом Общество Експерти от РИОСВ с открит урок в ДГ „Светулка“

Експерти от РИОСВ с открит урок в ДГ „Светулка“

0
ДЯЛ

По повод Световния ден на влажните зони – 2 февруари експерти от регионалната екоинспекция посетиха детската градина „Светулка“ в Шумен. Това съобщиха от РИОСВ.

Децата с желание и интерес се включиха в подготвените екоигри и научиха интресни неща за влажните зони и растенията и животни, които се срещат в тях.
Световният ден на влажните зони се отбелязва всяка година на 2 февруари, за да се повиши информираността за значението на влажните зони за човечеството и планетата.

Темата за 2018 г. е „Влажните зони и устойчивото градско бъдеще“. Целта тази година е да се повиши отговорността за значението на влажните зони в осигуряването на устойчиво градско бъдеще.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Каолиново инвестира над 2 млн. лева за ремонти на сгради и улици
Следваща статияНачалници на РУ на срещи с жители на отдалечени села

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here