дом Общество „Екофантазии“ в Никола Козлево: Конкурс приканва към опазване на околната среда

„Екофантазии“ в Никола Козлево: Конкурс приканва към опазване на околната среда

0
ДЯЛ

Конкурс „Екофантазии“ организира Община Никола Козлево за Международния ден на земята – 22 април. Партньори в инициативата, към която вече е заявен интерес за участие и от селата, е Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/. Изискванията към участниците са да са на възраст от 5 до 18 години. Творбите, които ще представят да са изработени от отпадъчни материали. В отделен, ненадписан плик, трябва да са посочени името и фамилията на автора, точния му адрес. Желаещите да се включат в надпреварата ще бъдат разпределени в четири възрастови групи.
Критериите за оценяване са оригиналност на използваните материали, естетическо и художествено оформление, възможност за практическо приложение. Целта на конкурса – да се засили вниманието върху опазване на околната среда, да се промени съзнанието и нагласата на хората към отговорност за мястото, където живеят. Предвидени са награди за най-оригиналните творби, а крайният срок за подаване е 16 април в стая №8 на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПетър Курумбашев и Явор Дачков канят шуменци на среща – разговор
Следваща статияУченици предадоха над един тон хартия за рециклиране, наградиха ги с фиданки