дом Политика Екоакция „Да засадим корените на демокрацията“ организира ДПС

Екоакция „Да засадим корените на демокрацията“ организира ДПС

0
ДЯЛ

Екоакция под мотото „Да засадим корените на демокрацията“ организира Младежката организация на ДПС – Шумен съвместно с академичното дружество в Шуменския университет. В инициативата се включиха заместник- председателят на Народното събрание д-р Нигяр Джафер, председателят на на Областния съвет Айсел Руфад, общинският съветник Седат Кадир, председателят на Сдружение на предприемачите „Лудогорие“ – инж. Мустафа Ахмедов и лидерът на женската организация Емне Осман.
„Сами избрахме терените за почистване – парк „Кьошкове“ и Природен парк „Шуменско плато“, сподели Мелин Осман, общински председател на МДПС Шумен.
Началната спирка – паметника с мечката в парка, била изчистена в много кратък срок. Следват планирани територии около хотел „Орбита“ и бившия ресторант „Лъвчето“.
Участниците в акцията си осигурили и автобус за извозване на отпадъците. А след тях не е останала нито следа.
Даже са имали помощник малката Мира, която е само на 1 година и 7 месеца.
Целта ни беше хората, дошли да отдъхнат и релаксират в парка да се чувстват комфортно от контакта с живата природа, да им е приятно, казва Мелин Осман.
Втората дестинация е Природен парк „Шуменско плато“. Тук, бяха засадени 20 дръвчета. Има символика, тъй като под този номер в интегралната бюлетина, партия ДПС ще се яви на предстоящите избори за представители на европейския парламент.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГайдари от СУ „Сава Доброплодни“ с международно признание
Следваща статияСпипаха 11 кубика дървесина без разрешително

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here