дом Общество Екипи на ВиК работят по отстраняване на голяма авария в Шумен

Екипи на ВиК работят по отстраняване на голяма авария в Шумен

2
ДЯЛ
Снимка: aquaiarte.com

Екипи на ВиК-Шумен работят по отстраняване на голяма авария в района на Коршун чешма. „Там има около шест къщи, които в момента са със спряно водоподаване. Работим по превключването им към друг водопровод“, заяви за 24shumen.com управителят на водното дружество Жанета Панайотова и уточни, че аварията е тежка. Тя добави, че в момента в Шумен има около десетина повреди, но най-сериозна е тази при Коршун чешма.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия90 нови случая с COVID в областта, 8 са загубили битката за живота си
Следваща статияДиректор на шуменско училище работи като доброволец в МБАЛ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Научете правилно да изговаряте името на чешмата ! А то е Куршум чешма ! Ние местните , които сме родени тук и живеем по вече от 70 години в Шумен , за пръв път чуваме това неправилно измислено име ! Питайте кореняци шуменци , те ще ви кажат същото !

    • Името на чешмата е точно Куршун. Това, че вие се имате за всезнайко, не означава, че знаете повече. Направете си усилието и потърсете в интернет името. А не забравяйте, че и журналистите са от Шумен, макар и не толкова възрастни като вас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here