дом Общество Европейският медалист по киокушин Цветан Урумов с Почетен знак на община Велики...

Европейският медалист по киокушин Цветан Урумов с Почетен знак на община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Почетния знак на община Велики Преслав получи носителят на бронзов медал от европейско първенство по киокушин Цветан Урумов от старата столица.
Кметът на общината д-р Александър Горчев покани 18-годишният състезател, за да го поздрави лично за големия успех. През последните години няма друг спортист от Велики Преслав, завърнал се с медал от европейско участие и това стана повод за официална среща при кмета д-р Александър Горчев, заедно с първия треньор на медалиста Явор Александров.
Шампионът от Велики Преслав завоюва европейския бронз в град Вроцлав – Полша.
Цветан е носител на редица национални и международни отличия, а през последните 6 месеца е завоювал три първи места от национални състезания и един медал от международно.
Бронзовият европейски медалист е роден през 1999г. във Велики Преслав, започва да тренира карате на 13 г. в клуб „Карате Киокушин“ (Шумен) – клон Велики Преслав. Пръв треньор на Цветан е Явор Александров. През 2014 година Цветан Урумов продължава подготовката си в клуб „Карате Киокушин“ в Шумен при сенсей Даниел Димитров – III дан (старши треньор на клуба в Шумен и старши треньор на Национален отбор по карате Киокушин) , но и до ден днешен продължава да посещава тренировки във Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес почитаме паметта на Света великомъченица Неделя, празнуват 18 имена
Следваща статияСпортен клуб „Ритмик“ с шест първи места от Държавното първенство по Гимнастрада