дом Политика Евродепутатът Филиз Хюсменова посрещна в Брюксел активисти на ДПС от Нови пазар

Евродепутатът Филиз Хюсменова посрещна в Брюксел активисти на ДПС от Нови пазар

0
ДЯЛ

Филиз Хюсменова, зам.-председател на ДПС и евродепутат, посрещна в Европейския парламент активисти на ДПС от община Нови Пазар. Сред гостите бяха Айсел Руфат- областен председател на ДПС, общински съветници, служители в общинската администрация. Пред тях Хюсменова направи обзор на актуалната политическа ситуация на Европейския съюз и на темите от дневния ред на Европейския парламент. Тя ги запозна и с последни данни от анкетата на Европарламента „Парламентарен барометър” , проведена с граждани от всички страни членки през 2017 г. Близо две трети от европейците смятат, че техните страни са спечелили от членството в ЕС, цитира Хюсменова. Тя допълни, че делът на хората, които виждат ползи от европейската интеграция на страната си, се е увеличил от 60% през 2016 г. на 64% през 2017 г.
Групата гостува в Брюксел от 17-ти до 19-ти октомври. Гостите от Нови пазар разбраха принципите на работата на най-голямата европейска институция – Европейския парламент. От специална презентация те научиха за комисиите в Европарламента, включително и тези, в който работи евродепутатът Филиз Хюсменова – Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи, Комисия по вътрешния пазар и защита на потребителите и Комисия по равенството на половете. Беше представена основна информация за политическите групи, в които членуват евродепутатите, както и за актуалните събития на групата Алианса на либералите и демократите за Европа, към която принадлежи делегацията на ДПС в Европарламента.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНационално Свето Кръщение под патронажа на БПЦ – Българска патриаршия
Следваща статияОгнеборци гасиха сухи треви, свалиха и котарак покачен на дърво

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here