дом Общество Д-р Румен Генов: Ще помагаме на новия директор на МБАЛ-Шумен

Д-р Румен Генов: Ще помагаме на новия директор на МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ

Нямам представа какви оздравителни мерки ще предприеме новият изпълнителен директор на МБАЛ-Шумен д-р Димитър Костов. Той има достатъчно административен и управленски опит. Ние очакваме от него да заложи на адекватни действия за стабилизиране на лечебното заведение. Това заяви за 24shumen.com депутатът от ГЕРБ д-р Румен Генов по повод предстоящото Общо събрание на акционерите на болницата на 4 май.
Оставането на д-р Куздова и в новия Борд на директорите, според депутата, е индикация за приемственост между предишния съвет и сегашния.
Който и да е директорът на лечебното заведение, ние сме заявили, че сме готови да помагаме като народни представители, когато бъдем потърсени, каза още д-р Генов. Той е член на Здравната комисия в парламента.
Д-р Генов не може да си обясни защо в публичното пространство битуват различни варианти и интерпретации на официалната информация за промяна в ръководното тяло на болницата.
Новото е, че д-р Костов ще замени на ръководната позиция д-р Атанасов.
Мотивите за смяната били свързани със състоянието на болничния комплекс и настроението на лекарите и медицинския персонал, които работят в МБАЛ-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНеуместна шега причинила инцидент с шестокласник от СУ „Сава Доброплодни“
Следваща статияКола се обърна в канавката по пътя „Макак“-Царев брод

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here