дом Общество Д-р Нигяр Джафер: Наградата „Здравен политик“ означава огромна отговорност

Д-р Нигяр Джафер: Наградата „Здравен политик“ означава огромна отговорност

1
ДЯЛ

Зам.-председателят на Народното събрание и шуменски депутат д-р Нигяр Джафер бе отличена с престижната награда „Здравен политик 2017“. Тя бе одобрена от Научно-консултативният съвет на Националното сдружение за здравна политика и мениджмънт, тъй като отговаря на високите критерии за премията.
Отличието бе връчено на д-р Джафер по време на годишен форум на сдружението в Правец от акад. Б.Петрунов.
„За мен тази награда беше изненада. Това е отговорност и сериозна работа. Здравната система се нуждае от дълбока реформа и надпартиен консенсус“, сподели пред 24shumen.com д-р Нигяр Джафер.

Тя съобщи, че другата седмица започват срещи с експерти от всички парламентарно представени политически сили по темата модела на финансиране на здравната система. Първата среща е с контактната група на партия ГЕРБ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„В лабиринтите на любовта“: Студенти и ученици мерят сили в поетичен маратон
Следваща статия„Килърите“, взривът в Хитрино и частен съдебен изпълнител са знаковите дела на прокуратурата през 2017 г.

1 коментар

  1. Здравейте, наскоро открих как лесно да намерим най-ниските цени на лекарствата в аптеките. На следната страница https://lekarstva.top само с един-два клика можете да сравните цените на лекарствата в различните аптеки. Изненадващо се оказва, че разликите в цената на един и същи продукт варира от няколко стотинки до повече от 10 лева. Надявам се да съм ви бил полезен!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here