дом Общество Д-р Нигяр Джафер, зам.-председател на НС: Ще отнеса въпроса за качеството на...

Д-р Нигяр Джафер, зам.-председател на НС: Ще отнеса въпроса за качеството на водата в Шумен пред трима министри

0
ДЯЛ

Ще поставя въпроса за качеството на питейната вода в Шумен и цената, която хората плащат пред трима министри – на регионалното развитие, на околната среда и водите и на здравеопазването. Поех този ангажимент, това заяви пред 24shumen.com зам.-председателят на Народното събрание и шуменски депутат д-р Нигяр Джафер. Искам те да ми отговорят какви мерки ще бъдат предприети и не е ли редно след като цената на водата е висока, тя да бъде годна за пиене, каза още тя.
Вчера д-р Джафер приемаше граждани на Шумен и областта, които поставиха пред нея много сериозни въпроси. И очакваха съдействие за намиране на решение.
Инфраструктурата в кв. „Боян Българанов“ е един от болезнените въпроси за живеещите там. Разбрах, че този проблем е бил поставян пред трима кметове. Хората искат облагородяване на терен, обособяване на място за деца и възрастни и изграждане на детска площадка, обясни народният представител.
Преподавател от Шумен посетил приемната с идеята да разговаря с депутата за връщането на респекта към българския учител. Получил се интересен диалог между двамата.
Цял списък от проблеми относно потребителските такси за пенсионери и зъботехническата помощ представили от Центъра за социална рехабилитация. Молбата на специалистите към зам.-председателя на парламента била да поеме конкретен ангажимент за съдействие.
Свои проблеми изложили и хора с увреждания, които д-р Джафер ще отнесе към Социалната комисия в парламента.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят най-оригиналната мартеница в Смядово
Следваща статияГоря бивше училище в Долина, огнеборци гасиха и запален комин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here