дом Общество Д-р Атанасов: Няма забавяне на възнаграждения! Сливаме получаването на аванса със...

Д-р Атанасов: Няма забавяне на възнаграждения! Сливаме получаването на аванса със заплатата

0
ДЯЛ

Лекарите и сестрите в МБАЛ-Шумен ще получат аванса си за месец април заедно със заплата си, която получават всеки месец на 15-то число от месеца. Това не е обвързано с предстоящите промени в ръководството, сподели за 24shumen.com д-р Атанас Атанасов, директор на лечебното заведение.
„Забавянето на авансите се дължи на това, че все още нямаме подписан договор с Националната здравно осигурителна каса, който по закон се сключва през месец май. Обикновено, в предишни периоди, теглехме овърдрафт, с който изплащахме възнагражденията, а договорът беше като залог“, допълни още болничният шеф. Всички медицински работници са уведомени за за това, допълни още д-р Атанасов. Според него се „създава изкуствена драма и спекулации“ по темата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтличници! Учениците от СУ „Сава Доброплодни“ с повод за гордост
Следваща статияОгромен интерес към безплатните акушеро-гинекологични прегледи в Ивански