дом Прогноза за времето Дъждовете спират, ще грее повече слънце

Дъждовете спират, ще грее повече слънце

0
ДЯЛ
24shumen.com

Днес над страната ще преобладава слънчево време. Следобед в Западна България ще има малко повече облаци, но валежи не се очакват. Максималните температури ще бъдат между 21 и 26 градуса. В Шуменска област – около 24 градуса.
Над Черноморието също ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще отслабне, а максималните температури на въздуха и морската вода ще са между 24-26 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия2 710 теста, 169 заразени, един нов случай на COVID-19 в Шуменско
Следваща статияВ памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадали мотоциклетисти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here