дом Наблюдател Дупките, безводието, разделените семейства, пиратките – хайде, обратно към реалността!

Дупките, безводието, разделените семейства, пиратките – хайде, обратно към реалността!

0
ДЯЛ

Думкането свърши. Чат-пат по някоя и друга пиратка се чува. Забравена в новогодишния запас, унес и единствената наченка на недоволство от страна на нашенци. Гърмежи, бумтежи, сякаш Априлското въстание пак избухна, но в началото на януари. Всъщност, това е единственото показно от страна на нашенци. И пет лева да нямат в джоба, 50 лева за бомби ще намерят. Но ще ги гърмят когато са най-радостни. Сякаш орисията им ги е напуснала в един миг в 00.00 часа на 31 декември. Не, напускат ги отново любимите хора. Хиляди отново стягат куфарите, за да заминат зад граница, за да сбъднат доволните усмивки на всички политици. А те ще се хилят, защото ще продължат да вършат това, което са правили до този момент. С вода или без вода. С милиони или без. Ще продължите да го вършите и вие. Малките хора от малките градове и села, които устояват на всякакви опити за заличаване.
Какво ще се случи през новата година? Както обичайно. Псуване по всяка дупка на пътя, която вече си има име. Безводни дни, натоварен трафик, мръсен въздух от комините, улични кучета, че и някоя и друга лисица тук-там. Самодоволни ловци, позиращи с глигани. Обичайните перипетии, докато някакви пари влязат в семейството.
И така нататък подробности, които вече си ги знаете, усещате, размишлявате върху тях до третата ракия. Защото после всичко става шест!
Засега, просто да изпратим гостите. Дето отиват да аргатуват навън, за да влязат отново в ролята си на най-големия инвеститор не само в Шуменско…
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИ тази година ще вадят Богоявленския кръст от езерото край Шумен
Следваща статияОбластният управител свиква работна среща заради спирането на водата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here