дом Общество ДПС усилено учредява структури в община Хитрино

ДПС усилено учредява структури в община Хитрино

1
ДЯЛ

Областното ръководство на ДПС работи по стратегия за създаване и разширяване на нови структури в община Хитрино след масовото напускане на кметове и общински съветници през месец декември миналата година. От 20 структури на Движението, остана само тази в село Длъжко. Мотивът на недоволните – несъгласие с реденето на депутатските листи и невключването на местни хора.
„В почти всички населени места с изключение на четири села, вече имаме учредени структури. Това показва, че въпреки огромния натиск, хората не се подадоха на манипулации и имат доверие в партията „, заяви за 24shumen.com председателят на Областния съвет на ДПС Айсел Руфад. По думите й протоколите от учредителните събрания вече са изпратени в централата на партията. На заседанията присъствали депутатът от ДПС Хамид Хамид и зам.-областният председател Нида Ахмедов, кмет на Каолиново.
С внушително мнозинство е бил избран новият председател на ДПС в Хитрино Кадир Кадир.Той е горски служител в ДГС „Паламара“. Отново влиза в политиката след известно прекъсване.
„Лидерът ни има потенциалът, волята и желанието да стабилизира структурите по населени места. Очаквам реални резултати. Вярвам му“, каза още Айсел Руфад.
Тя даде висока оценка на временния председател Севджан Акиф за положените усилия. В трудни моменти бил създаден „железен екип“, който се справил с провокациите. А благодарение на работата на този екип сега били учредени организациите, пред които стоят важни задачи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатвориха опасната пасарелка на „Марица“
Следваща статияПразнични концерти за Великден в Шумен, вижте къде и кога

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here