дом Политика ДПС издигна съпругата на загиналия кмет на Кочово за поста

ДПС издигна съпругата на загиналия кмет на Кочово за поста

0
ДЯЛ

За да продължи проектите, започнати от починалия кмет на село Кочово Кенан Ибрямов, в битката на кметския стол влиза съпругата му Гюсюм Хапти. Тя споделя пред местните хора, че има волята и желанието да завърши започнатите, но недовършени заради нелепата му кончина дела. Затова ръководството на общинската организация на ДПС Велики Преслав я подкрепи и издигна кандидатурата й за кмет. Според партийни лидери дамата е приела предизвикателството няколко месеца след смъртта на съпруга си да се кандидатира за отговорния пост.
Покойният Ибрямов беше два мандата кмет на Кочово. А оценката за неговото управление е висока – направени са много подобрения в селото, от което и млади, и стари са изключително доволни. И още скърбят за непрежалимата загуба.
Кандидатът на ДПС Гюсюм Хапти е магистър по икономика и управление на бизнеса. Завършила е Българска филология в Шуменския университет. Майка на две деца.
Другият кандидат за поста е издигнат от Инициативен комитет – пенсионерът Ангел Делев.
Над 500 избиратели в селото ще гласуват на частичните избори за кмет. Те ще се проведат на 18 февруари. Вотът за овакантения пост след смъртта на Ибрямов бе насрочен с указ на президента.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПролетна размяна на дрехи в Шумен
Следваща статияАдминистративният съд в Шумен с висока оценка от гражданите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here