дом Политика ДПС закри предизборната си кампания във Венец

ДПС закри предизборната си кампания във Венец

0
ДЯЛ

Тук, във Венец, е последното мое официално участие в цялата национална кампания на ДПС за Парламентарни избори`2021. Освен това, тук във Венец открихме и кампанията за област Шумен и тук я закриваме. Това е ясен знак от наша страна колко много държим на Вас.
Това каза днес на площада в село Венец председателят на ДПС и водач на листата на партията за 30 МИР-Шумен Мустафа Карадайъ.
„С недоумение установявам, че през цялата кампания, така наречената от Вас “Паламарска дружинка“, не е провела нито една среща с избиратели, на която да се говори за политика. Цялата им дейност са свежда до заплахи, изнудвания и рекет. Така политик не се става! Това е мутренската политика на ГЕРБ в действие!“, заяви г-н Карадайъ.

Хората го увериха, че нямат страх от предателите на ДПС и знаят как да им отвърнат –масово с №9 в интегралната бюлетина.
По-рано днес кандидат депутатите от листата на Движението посетиха село Вълнари, община Никола Козлево и хитринското село Тимарево, община Хитрино. Мустафа Карадайъ, Айсел Руфад, Хамид Хамид и Нида Ахмедов заявиха категорично пред хората, че ще бъде сложен край на това управление и на безчинствата на неговите наместници по места.
„Краят на тази кампания ни прави оптимисти в нашите очаквания за резултатите от вота“ – са единодушни всички в предизборния щаб на ДПС – област Шумен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Републиканци за България“ – Шумен: Гласувайте за държава с правила!
Следваща статия835 шофьори са превишили скоростта по пътищата за 6 дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here