дом Култура До 20 септември се приемат заявления за участие в пленера по живопис...

До 20 септември се приемат заявления за участие в пленера по живопис „Шуменско плато“

0
ДЯЛ

До 20 септември се приемат заявления за участие в десетото издание на живописния пленер „Шуменско плато“. Желаещите трябва да изпратят творческа автобиография и снимки на до пет свои картинина електронен адрес shumen.artists@gmail.com.
Документите се подават само по електронен път.
По статут в пленера участват по петима художници от Шумен и още толкова от други градове в страната.
Художниците, които ще добият право на участие ще бъдат определени от Управителния съвет на Дружеството на шуменските художници и представител на Община Шумен.
Тазгодишното издание на пренера ще се проведе от 3 до 9 октомври.
В дните на форума творците ще получат свободен достъп до Националния историко-археологически резерват „Шуменска крепост“ и комплекс „Създатели на българската държава“. За всеки художник в пленера е осигурен и хонорар от 250 лева.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия6 месеца затвор, един бон глоба и 3 години без книжка за шофиране с 2.81 промила
Следваща статияПрогнозата: Слънчево начало на седмицата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here