дом Политика До дни избират председател на Общинския съвет в Никола Козлево

До дни избират председател на Общинския съвет в Никола Козлево

0
ДЯЛ

Вече е обявена е процедура за избор на председател на Общински съвет Никола Козлево, съобщиха от общинска администрация.
До всички съветници председателстващият ОбС Стефан Стефанов е изпратил покани за участие в извънредна сесия на 15 август от 10.00 часа. Само две точки фигурират в днeвния ред – избор на комисия и утвърждаване на правила за провеждане на гласуването за председател на ОбС и избор на председател на ОбС Никола Козлево.
В сайта на Общината е публикувано Решение №71 от 25.07. 2019 относно предсрочно прекратяване пълномощията на председателя на ОбС Фераим Сали. От общо гласували 11 съветници, седем са гласували „за”, трима „против” и един „въздържал се”. Затова е съставен протокол №11.
Причините за детронирането на вече бившия председател са посочени в докладна на независимия съветник Нурхан Али – неучастие в работата на комисиите към ОбС, несъобразяване с колегите си, неспазване на работното време, определено в правилника на ОбС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа „Преображение”: Чудодейна икона на Света Богородица пристига в Шумен
Следваща статияРекордьори! БМВ профуча със 188 км/ч край камера, „Голф“ вдигна километража до 181 км/ч

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here