дом Общество Доставят 4 000 кубика дърва на жители на общините Каспичан и Нови...

Доставят 4 000 кубика дърва на жители на общините Каспичан и Нови пазар

0
ДЯЛ

4 000 пространствени кубически метра дърва за огрев ще предостави през тази година ДГС-Нови пазар на жителите на общините Каспичан и Нови пазар, както и за село Мадара, част от територията на община Шумен, съобщи директорът на стопанството инж. Павлинка Хинева. За сравнение през предходния отоплителен сезон, стопанството е доставило 3 118 пространствени куб. метра дърва за огрев.
Към настоящия момент са задоволени нуждите на 417 домакинства за 3 330 пространствени куб. метра дърва за огрев, като най-големи количества са закупени в село Кюлевча на територията на община Каспичан. Като цяло повечето доставени дърва за огрев са по единични заявления, а не по списъци изготвени от кметовете на населените места. Към настоящия момент в стопанството има постъпили, но все още неудовлетворени заявления от физически лица в размер на 140 пространствени кубични метра. Те ще бъдат доставени на хората до края на този месец.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРИОСВ-Шумен обяви благотворителен конкурс „ЕКО КОЛЕДА“
Следваща статияВдигат нов полицейски участък в Хитрино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here