дом Политика Доган поздрави своите с „Калашников“ на Горан Брегович, посланието – „кодирано“!

Доган поздрави своите с „Калашников“ на Горан Брегович, посланието – „кодирано“!

0
ДЯЛ

Ахмед Доган отправи „кодирано“ послание към своите, поздравявайки ги с две изпълнения на Горан Брегович и оркестъра му. Едното е пълната с енергия песен „Калашников“ от филма „Ъндърграунд“.
„Музикално поздравление от г-н Ахмед Доган за НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЕКИП НА ДПС с „кодирано“ послание…“, това написа на стената си във Фейсбук председателят Мустафа Карадайъ към музикален клип с продължителност 9:29 минути, с две изпълнения на Горан Брегович и неговия оркестър.
В клипа е включено и изпълнението на „Калашников“ от концерта на известния композитор и музикант от Босна и Херцеговина и неговия „Оркестър за сватби и погребения“ в полския град Познан през 1997 година.
ДПС води активна предизборна кампания. Често в речите си пред избирателите Карадайъ казва за Бойко Борисов: Този държеше автомат по време на Възродителния процес срещу мирни протестиращи!
Най-яростна засега е битката между ДПС и ГЕРБ в област Шумен, където дори се стигна до нападение от привърженици на ГЕРБ срещу членове на Движението.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед 7 дни можем да сложим край на срутището ГЕРБ
Следваща статияРазкриват COVID сектора в КОЦ-Шумен днес с 20 легла

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here