дом Общество Доган към хилядите, подкрепили го днес: Поклон пред вас, обичам ви!

Доган към хилядите, подкрепили го днес: Поклон пред вас, обичам ви!

1
ДЯЛ

Ще бъда много кратък. Първо, изключително много се гордея с вас. Второ, за сетен път установявам, че много ви обичам. Трето, позволете ми един много дълбок поклон пред вас. Колеги, ще кажа само това. С тези думи се обърна почетният председател на ДПС Ахмед Доган към хилядите активисти на партията от различни региони на страната, които рано на 11 юли пристигнаха в парк „Росенец“ да подкрепят своя лидер. Той бе бурно аплодиран от активистите с възгласи „ДПС, ДПС“.
„Не искаме да хвърляме камък, защото знаем, че ние ще се изцапаме и окаляме. Опитахме се да стоим на дистанция – няма да им правя квалификация – на това, което виждате и се случва през последните два-три месеца в страната“, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ .
„Войните на институциите доведоха до там, че видяхме вчера до какво се стигна в София. Днес тук те целяха точно това. Те не говориха за тези камънаци, които нямат и 200 квадратни метра, не е плаж. Днес всички видяха за какво иде реч. Целта им беше агресия в частна собственост, в частен имот. Те искали сараите. Всички заедно успяхме да предотвратим този сценарий на агресия. За огромно съжаление виждаме, че държавата липса“, каза още Мустафа Карадайъ.
„Президентът не можа да разбере какво означава институцията Президент и води лични и персонални битки. Това, което се случи, да се смесят различните потоци днес го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кмета на общината, който е заместник-председател на ГЕРБ. За нас това означава, че го направи ГЕРБ.
Те търсиха провокацията, за да се скрият зад нас, защото има ред проблеми в страната за решаване. Но ние ще имаме възможност и по други поводи и начини да говорим“
, каза Карадайъ. Той също благодари на активистите, дошли на морския бряг часове преди да започне протестът на партия „Демократична България“.
„Тази агресия беше символна, тази агресия беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС. По този начин тази агресия беше към всеки един от нас, депесарите“, подчерта председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВицепремиерът Дончев: Президентът поиска цялата власт сега и безконтролно
Следваща статияНови три положителни проби за COVID-19 в Шуменско

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here