дом Общество Доброволци ще чистят и освежават стадиона във Велики Преслав

Доброволци ще чистят и освежават стадиона във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Ръководството на община Велики Преслав благодари чрез 24shumen.com на доброволците, които организират акции за почистване и освежаване на райони от града и околностите. И ще ги подкрепя с каквото може. Толерантни сме към такива инициативи, за да могат гражданите и гостите на града да се чувстват комфортно. Това заяви за 24shumen.com Дарина Минева, експерт в Отдел „Култура“.
Ентусиастите – родолюбци са представили в Общинска администрация предложение за възстановяване и освежаване на Градския стадион на 23 февруари. Те искат разрешение от Общината тъй като спортният комплекс „Стадиона“ е общинска собственост, уточни Минева.
Под мотото „Аз изчистих това“ доброволците почистиха през януари и местността „Тунесец“ край Велики Преслав.
Намерението на доброволците, предимно млади хора, е възстановяване на зрителската трибуна, лекоатлетическата писта, цялостно почистване на спортните площадки и боядисване на спортните съоръжения. Ще бъде освежена и фасадата на комплекса, ще се премахнат храстите и подрежат дърветата.
Общината подкрепя начинанието. Като поема финансов ангажимент да закупи необходимите строителни материали. Работници от общинското предприятие „Трудова заетост“ ще помагат стадионът да придобие нов облик.
Снимка: Фейсбук страница „Аз Изчистих ТОВА“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтуденти ще кастрират котки и кучета в общинския приют в Шумен
Следваща статияЗа Трифон Зарезан: Регионалната библиотека организира вечер на виното

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here