дом Общество Добра новина! Николай Чолаков е дошъл в съзнание

Добра новина! Николай Чолаков е дошъл в съзнание

0
ДЯЛ

Близо месец след злощастния инцидент в който пострада тежко съгражданинът ни Николай Чолаков, лъч надежда озари неговите близки, приятели и познати.
“Днес Ники е бил за малко в съзнание. Контактен и с пламък в очите, пламък – защото е разбрал, че има всички нас зад себе си!“. Това съобщи Невена Василева, майката на Николай. По думите й, състоянието му все още е много тежко и организмът му е много изтощен, но той се бори така, както всички го познаваме. Отново е преведен в медикаментозна кома, за да успее да си почине и да се направят нужните интервенции за стабилизирането му.
„Искам да благодаря лично на лекарите проф. Д-р Николай Габровски и целия екип неврохирурзи на „Пирогов“ за това, че правят всичко възможно за спасяването на един човешки живот“, написа във Фейсбук Невена.
Тя изказа благодарности на близки, приятели, роднини и на всички отзовали се в благотворителните кампании в помощ на Ники.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАктивисти на БСП: Напрежението в шуменската организация остава
Следваща статияОт днес: Паркингът на „Оборище“ – платен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here