дом Прогноза за времето Днес живакът в Шуменско стига до 18 градуса

Днес живакът в Шуменско стига до 18 градуса

0
ДЯЛ

В неделния ден над Източна България и в много райони в равнинната част от страната ще има значителна ниска облачност и намалена видимост. Около и след обяд облачността ще се разкъсва, видимостта ще се подобрява. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 16° и 21°.
В Шуменска област живакът ще стига до 18° и все още времето ще е подходящо за разходки навън.
През първите дни на новата седмица температурите ще започнат слабо да се понижават.
В понеделник времето в областта ще е облачно, с температури до 15°.
Във вторник обаче трябва да извадим чадърите, защото се очакват се очакват превалявания, макар и слаби. Понижението на температурите ще продължи и те няма да надвишават 12°.
В сряда и четвъртък ще бъде предимно облачно, но сухо време.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици от Шумен разискваха „накъде отива Европа“ на национален форум
Следваща статияБорисов нареди на депутатите от ГЕРБ да не гласуват внесените промени в Кодекса за застраховането

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here