дом Общество Днес е крайният срок на първия етап за записване на бъдещите осмокласници

Днес е крайният срок на първия етап за записване на бъдещите осмокласници

0
ДЯЛ

Днес е последният ден, в който седмокласниците могат да подадат документи за участие в І етап на класиране. Пропусналите срока ще могат да се включат едва на ІІІ етап – от 20 до 24 юли, за местата, които са останали незаети дотогава, съобщават от Регионалния инспекторат по образование в Шумен.
За улеснение на седмокласниците документи може да бъдат подавани през електронната платформа индивидуално, с персоналния код за достъп на ученика през портали priem.mon.bg или 7klas.mon.bg, в най-близкия общински център на територията на Шуменска област, или в едно от двете училища в града. Това са Профилирана езикова гимназия „Никола Й. Вапцаров” и Профилирана природоматематическа гимназия „Нанчо Попович”.
При подаден непълен комплект документи кандидатът ще бъде класиран по реда на изброените желания с изключение на това, за което не е представен съответният документ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаши и украински деца с изложба „Мостове на приятелството Шумен-Херсон 2018“
Следваща статияЗа 6 месеца: 24-ма зад волана след употреба на наркотици, иззети са над 53 кг марихуана

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here