дом Общество Днес гласуват бюджета на община Велики Преслав

Днес гласуват бюджета на община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Новият бюджет ще бъде гласуван и приет на извънредна сесия на Общинския съвет във Велики Преслав.
Финансовата рамка е 11 милиона лева.
През тази година няма промяна в данъците и такса смет. Опасенията на съветници са че, постъпленията няма да покрият разходите за сметосъбиране, сметоизвозване и депониране. Ще се наложи недостигът да бъде компенсиран от общинския бюджет.
Една от най-важните точки е отпадането на такси за детските градини. Предложението е на кмета инж. Янко Йорданов. Мотивът му, да бъдат облекчени семействата в затруднено материално положение.
Условието е родителите да са с постоянен адрес в община Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияРъст на приходите от местни данъци и такси в Шумен през първия месец от кампанията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here