дом Култура „Дневникът на колела – Куба“ пристига в Шумен

„Дневникът на колела – Куба“ пристига в Шумен

0
ДЯЛ

Шуменският фотограф Тихомир Тричков ще представи четвъртата си поред фотоизложба, с която ще представи своите пътешествия и срещи по света.
Фотоизложбата е на тема „ Дневникът на колелата- Куба”.
Събитието ще се състои на 30 август от 17.30 часа в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров”
Тихомир Тричков е роден в Шумен, но от години живее и работи в САЩ. Завършва курс по фотография в Калифорнийския университет, член е на Националното географско дружество на САЩ и вече има своите признания в областта на голямата си страст – фотографията. Снимка, направена през 2014 г. в училище в Момбаса, Кения, му осигурява място на финала в ежегодния фотоконкурс на списание „Смитсониън”. Негова фотография от Перу е избрана за един от фаворитите на туристическия National Geographic.
Предходните фотоизложби, с които Тихомир Тричков гостува в родния си град, бяха посветени на Кения, Перу, Непал, Еквадор, Исландия и Рила.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПалитра от скечове и песни ще представи „Роял, Библиотека – в края на почивката”
Следваща статияВ памет на големия Тодор Колев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here