дом Общество Директорът на полицията награди ученици за отлично представяне в конкурс за рисунка

Директорът на полицията награди ученици за отлично представяне в конкурс за рисунка

0
ДЯЛ

Директорът на ОДМВР- Шумен старши комисар Ялчън Расим връчи грамоти на ученици от града за отлично представяне в Националния конкурс за детска рисунка на тема „Аз и Детското полицейско управление“. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
С творбите си третокласниците Мариела Веселинова, Габриела Сашева и Мариян Мариянов участваха в благотворителна кампания на Главна дирекция „Национална полиция“ – „Деца помагат на деца“.
„Изключително съм горд с това, че ваши творби са отличени на конкурса. Продължавайте да радвате с успехите си вашите родители и учители. Пожелавам ви да сте здрави и да бъдете ученолюбиви“, отправи пожелания ст. комисар Ялчън Расим.

Инспектор Ирина Панова от Детска педагогическа стая в РУ- Шумен им съобщи, че картината на Габриела Сашева е откупена на благотворителен търг от директора на областната дирекция ст. комисар Ялчън Расим. С творби на деца от цялата страна бе организиран благотворителен търг, средствата от който ще бъдат внесени по сметката на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители на МВР.
Рисунката на Габриела беше предадена на заместник-директора на СУ “Трайко Симеонов“, за да бъде изложена в училището. Инспектор Валентин Вълев от Детска педагогическа стая поднесе подаръци на отлично представилите се в конкурса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаградиха най-добрите лекари и сестри на 2019 година в МБАЛ-Шумен
Следваща статияЖени от Илия Блъсково изплетоха и дариха топлина за нуждаещи се

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here