дом Общество Директори на горски стопанства от областта на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“

Директори на горски стопанства от областта на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“

0
ДЯЛ

Директорът на СИДП инж. Веселин Нинов, ловният експерт инж. Тервел Стефанов и директори на ловни стопанства от Североизточна България ще вземат участие в XXVI издание на изложението „Наслука-лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 26 до 29 септември в „Интер експо център“ в София. Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с възможностите за ловен туризъм в различните териториални поделения и да получат повече информация за трофейния, селекционния, подборния и групов лов в стопанствата към предприятието.
Подготвили сме актуални пакетни цени, които ще представим на изложението. Новите оферти са разработени във връзка с възстановените запаси от едър дивеч в СИДП и необходимостта броя на животните да бъде регулиран, обясни ловният експерт инж. Тервел Стефанов. Той каза още, че на щанда на предприятието ще бъдат изложени трофеи от диви животни, добити в ловните стопанства на Североизтока.
Очаква се сред посетителите огромен интерес да предизвика и диорамата, която ще посреща влизащите в „Интер експо център“. От СИДП са решили да спечелят любителите на лова и природата със зимна сцена, разположена върху близо 4 квадратни метра, в центъра на която глиган се бие с три вълка. Майсторски препарираните животни ще прехвърлят за миг българските и чуждите ловци насред лютата зима в северната част на страната ни и битките за оцеляване през най-студените месеци. Диорамата е направена специално за изложението и се показва за първи път. През октомври тя ще бъде пренесена в сградата на предприятието в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтварят билетен център за културни събития в Шумен
Следваща статияПоредното добро дело: Общински съветници дариха средства за пенсионерски клуб

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here