дом Криминале Дим от сушилня за дървен материал вдигна на крак огнеборци

Дим от сушилня за дървен материал вдигна на крак огнеборци

0
ДЯЛ

През последните 24 часа огнеборците са погасили пожар на ул.“Цар Освободител“ в Нови пазар. Запалените отпадъци били погасени веднага, не било допуснато разпространение на огъня. Инцидентът е без материални загуби.
Екипи са оказали техническа помощ за пренасяне на болна жена от дома й, след сигнал за усетен задушлив дим на ул.“Искър“ в Шумен, където след пристигане на огнеборците се оказало, че димът е от комин на сушилня за дървен материал, който се намира наблизо.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов: ГЕРБ управлява общината от 2,6 г., а водата в Шумен е мътна от десетилетия
Следваща статияНа аванта: Съседи се закачиха незаконно към енергото