дом Общество Диана Петрова е новият председател на Районен съд – Велики Преслав

Диана Петрова е новият председател на Районен съд – Велики Преслав

0
ДЯЛ

На тържествена церемония пред Общото събрание и в присъствието на председателя на Окръжен съд – Шумен съдия София Радославова официално в длъжност „Административен ръководител“ встъпи новият председател на Районен съд – Велики Преслав – съдия Диана Петрова.
На заседание от 14.05.2019г. съдийската колегия на ВСС избра Петрова с 9 гласа.
Новият председател има 19 години юридически стаж, 14 от които в съдебната система. От 11 години е съдия в Районен съд – Велики Преслав, а от края на 2017г. досега изпълняваше и функционалните задължения на административен ръководител.
Подобряване срочността на правораздавателната дейност и изграждане на публичния образ на Районен съд – Велики Преслав са само част от целите на съдия Петрова, заложени в Концепцията й за стратегическо управления на съда за следващите 5 години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕРП Север: Максимално внимание в близост до електрически съоръжения при летните бури!
Следваща статияВременна промяна в организацията на движение по ул. „Кирил и Методий“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here