дом Общество Джигит с „Мерцедес“ прелетя през село Струйно с 132 км/ч

Джигит с „Мерцедес“ прелетя през село Струйно с 132 км/ч

0
ДЯЛ

105 са установените нарушения на скоростните режими от началото на полицейската операция „24 часа контрол на скоростта“ в Шуменско. Точките на контрол към момента са пет, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
77 от нарушенията са засечени от служители на сектор „Пътна полиция“ – Шумен. В два от случите е установено превишаване на максималната скорост в населено място с над 50 км/час, за което освен парична глоба законът предвижда и лишаване от правото да управлява за определен срок. Контролът на скоростните режими се осъществява на територията на всички районни полицейски управления. Целта е водачите да не превишават максимално разрешената скорост в населени и извън населени места, републикански пътища и автомагистрали. Въведените ограничения не трябва да бъдат надвишавани с повече от 10 км/час над допустимата скорост.
През миналата седмица са от мобилните камера и системи са установени 429 нарушения на скоростта в Шуменско. В три от случаите било установено, че водачите нямат валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Между нарушителите бил водач на лек автомобил „Мерцедес“, който преминал през село Струйно със 132 км/час при разрешени 50. Скоростта била засечена в обедните часове на 27 март.
Напомняме, че несъобразената скорост, която включва няколко фактора- емоционално състояние на водача, техническо състояние на автомобила и състояние на пътната настилка е предпоставка за настъпване на пътни инциденти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖестокост: Мъж опита да отрови кучето на съседи
Следваща статияОкръжният съд отказа да измени домашния арест на наркоразпространител в задържане под стража, прокуратурата протестира

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here