дом Криминале Джигит профуча покрай камера със 127 километра при разрешени 60

Джигит профуча покрай камера със 127 километра при разрешени 60

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Със 127 километра в час премина водач на „Ауди А8“ с варненска регистрация, покрай камера на пътна полиция. В 16.23 часа на 6 април джигитът профучал покрай устройството близо да разклона за новопазарското село Стан, където разрешената скорост е 60 километра в час. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Общо 1 816 са установените нарушения за скорост за времето от 1 до 7 април на територията на ОДМВР-Шумен. Акцията се проведе в цялата страна и във всички държави – членки на ЕС по линия на TISPOL.
На територията на ОДМВР-Шумен определените точки за контрол бяха 22. Установени са 459 нарушения с мобилни системи за контрол на скоростта , от тях през нощта са били 16. Най-много нарушители с мобилна система са засекли полицейските служители в Нови пазар- 308.
Също в близост до разклона за село Стан е установен водач, който преминал със 102 километра в час с лек автомобил „Сузуки“. Возилото отново било с варненска регистрация. На същия разклон бил засечен нарушител на скоростта в 10.33 часа на 6 април. Той бил зад волана на лек автомобил „Мерцедес МЛ“ с варненска регистрация и при разрешени 60 километра в час преминал със 102. На територията на Каолиново са установени 82 нарушения на скоростта, а на Велики Преслав – 69.
С преносимата камера на сектор „Пътна полиция“ са установени 1 357 нарушения на скоростните режими, от тях 151 в тъмната част на денонощието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия59-годишна задигна дебитна карта на позната, дръпна 130 лева
Следваща статияОбразованието и интеграцията на ромите и хората от уязвимите групи, дискутираха в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here