дом Криминале Двама „прелетяха“ край радар на п.в. „Белокопитово“, олекват с по 900 лева

Двама „прелетяха“ край радар на п.в. „Белокопитово“, олекват с по 900 лева

0
ДЯЛ

777 са установените нарушения на скоростта по време на проведената през миналата седмица специализирана полицейска операция за контрол на скоростта в област Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
„Рекордът“ за шофиране с превишение на скоростта малко над два пъти от максималната е поставил водач на лек автомобил „Ауди Q5“ с варненска регистрация. Нарушението било установено на пътен възел „Белокопитово“ където ограничението на скоростта е 60 км/час. Водачът преминал с 144 км/час, за което му е издаден електронен фиш в размер на 900 лева. На същото място бил установен водач на „Опел Астра“ с шуменска регистрация, който преминал по участъка с ограничение от 60 км/ час с 142 км/час. Издаден му е фиш, като глобата в размер на 900 лева.
Водач на „Шкода Супърб“ със силистренска регистрация е установен да шофира в първия ден на операцията край Шумен със 120 км/ час при ограничение 60 км/час. Електронният фиш в размер на 700 лева му е връчен. Глобата била платена в 14 дневния срок от датата на получаването – 490 лева.
329 от установените нарушения са в населено място, а 448 извън населено място. Според информацията на Пътна полиция след обработване на заснетите клипове и снимки от стационарна и мобилни камери става ясно, че по-голяма част от нарушенията са през светлата част на деня- 550.
По време на проверките заради неплатени глоби са отнети 25 свидетелства за управление на моторни превозни средства, връчени са 86 електронни фишове.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрофесионален войник реди благотворителна изложба от картички
Следваща статияСоциалистите избират новия си лидер на 14 март

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here