дом Спорт Деца показаха гросмайсторство в турнира „Шахматно лято“ в Шумен

Деца показаха гросмайсторство в турнира „Шахматно лято“ в Шумен

0
ДЯЛ

Πриключи турнирът по ускорен шах за деца „Шахматно лято“в който мериха сили 33 участници. Това съобщиха от Спортен клуб по шахмат „Шумен“, който бе организатор на турнира.

В четири възрастови категории бяха отличени призьорите след изиграване на 6 кръга. В категорията за деца до 8-годишна възраст най-добре представилият се състезател е Иван Параскевов. Втори е Кристиян Наимов. Тонислав Тончев зае третото място.
При децата до 10 години, първо място в крайното класиране завоюва Живко Калоянов. Второто място зае Еге Емре. Владимир Пенев е трети.
До 12 години първенец е Николай Вълчанов. Втори е Радосвет Димитров от Русе. Ренан Ахмед е трети.
Боряна Димитрова е победител до 14 години в турнира. Андон Василев е втори. Христиан Пашкулев е трети.
На призьорите бяха връчени медали. Грамоти и предметни награди получиха всички участници в турнира.
Представителят на СКШ „Шумен“ Християн Илиев пък спечели второ място и сребърен медал на Държавното Индивидуално Първенство по блиц в Асеновград. Той се състезаваше в групата до 14-годишна възраст и постигна 5,5 точки от възможни 7, на половин точка от победителят в категорията Никола Канов.
Снимки: Спортен клуб по шахмат „Шумен“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖителите на Нови пазар могат да сигнализират за нередности по пътищата
Следваща статия115 заразени с COVID-19, две положителни проби в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here