дом Общество Деца от Дневния център във Васил Друмев представят спектакъла „Цветята на малката...

Деца от Дневния център във Васил Друмев представят спектакъла „Цветята на малката Ида“

0
ДЯЛ

Театрален спектакъл по приказката „Цветята на малката Ида“ на Андерсен представят сдружение „Сияйна зора“ и Дневният център за деца и младежи с увреждания – седмична грижа в село Васил Друмев. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
В него главни участници ще са 16 деца и младежи от центъра, Явор Костов – Яша, актьор към Драматичния театър в Ловеч, с чието партньорство се реализира спектакъла и балетният състав „Фантазия“ към НЧ „Добри Войников – 1856“ с ръководител Наталия Митева.
Входът за зрители е свободен.
Представлението е на 12 декември, четвъртък, от 18.00 часа, в залата на НЧ „Добри Войников – 1856“. Режисьор на постановката е Кристиана Бояджиева, която има опит при работа с хора с увреждания. Това е първият проект в България за лица с ментални увреждания, който се реализира под ръководството на професионален режисьор.
Спектакълът се осъществява по проекта „Тук сме“ на сдружение „Сияйна зора“ в партньорство с Дневния център за деца и младежи с увреждания – седмична грижа в село Васил Друмев и се финансира от Общинския фонд „Култура“.
Снимка: Сдружение „Сияйна зора“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Смядово осигури 1 000 лева за лечението на 12-годишно момиче без ЕГН
Следваща статияСтатистика: 11 028 лева е била средногодишната брутна заплата за 2018 г. в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here