дом Култура Децата от класа по електронни инструменти продължават своето музикално пътешествие

Децата от класа по електронни инструменти продължават своето музикално пътешествие

0
ДЯЛ

Второто издание на образователния концерт „Музикално пътешествие със синтезатор“ в НУ „Илия Р. Блъсков“ ще се проведе днес от 16 часа.
Една пъстра палитра от музикални стилове в изпълнение на учениците от класа по електронни инструменти към ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ Шумен с преподавател Валя Стефанова.
В програмата ще прозвучат популярни пиеси рок, джаз, евъргрийни, класически произведения и български народни хора, обработени за синтезатор.
Учениците на Валя Стефанова изучават синтезатор, представят наученото в конкурси и фестивали, от които завоюват многобройни дипломи и награди. За децата музиката е пътуване, вълнение, свят на красивото, съобщават от ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“.
24shuen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКомплекс „Създатели на българската държава“ поведе в класация на годишните награди за туризъм
Следваща статияОгнеборци разчистиха съборено дърво и разлято масло на пътя след ПТП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here