дом Общество Детски усмивки и родителски аплодисменти на XX-ото издание на „Весел спорт“ (снимки)

Детски усмивки и родителски аплодисменти на XX-ото издание на „Весел спорт“ (снимки)

0
ДЯЛ

110 деца участваха заедно със своите родители в луда надпревара в традиционния спортен празник на детските градини в Шумен „Весел старт“ 2018 г., който се проведе тази вечер в зала „Младост“.

Участие в него взеха деца от подготвителните групи на четири детски градини – ДГ №5 „Латинка“, ДГ №35 „Изворче“, ДГ №1 „Звънче“ и ДГ №30 „Космонавт“.

„Днес заедно с четирите детски градини имаме удоволствието за двадесети пореден път да се насладим на тази много емоционална надпревара. Пожелавам на всички участниците тази вечер да бъдат победители, защото това е в ползва на добротата и красотата в нашия град“, с тези думи откри спортната надпревара Найден Косев, зам.-кмет образование и култура.

Приз за най-прецизен отбор получиха детска градина „Звънче“, за най-техничен -детска градина „Латинка“, за най-бърз -„Изворче“, призът за най-атрактивен отбор грабнаха малчуганите от детска градина „Космонавт“.

Малчуганите в надпреварата бяха разпределени в четири отбора по 10 деца. Заедно със своите родители малките участници премериха сили в няколко щафетни състезателни игри. Представянето на децата беше оценено от компетентно жури в състав: доц. Росен Алексиев, преподавател в ШУ „Еп. К. Преславски“ и доц. Чавдар Сотиров, декан на Педагогическия факултет в ШУ.

Извън състезателната програма децата от четирите детски градини представиха мажоретни и спортни композиции, а за публиката се разигра специална томбола с награди.

Организатор на празника е Община Шумен, която и тази година осигури лакомства и подаръци за всички участници.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДГ „Братя Грим” изпрати своите малки абитуриенти
Следваща статияЗам.-министър Султанка Петрова се срещна с членове на на ВМРО БНД в Шумен