дом Общество Детски рисунки украсиха Комплекса за социални услуги в Шумен

Детски рисунки украсиха Комплекса за социални услуги в Шумен

0
ДЯЛ

Детски рисунки от конкурса „Природата – моето вдъхновение“ на ДПП „Шуменско плато“ бяха дарени на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Шумен. Малчугани, посещаващи Комплекса, поздравиха с послания за природата присъстващите представители на Парка, психолози и социални работници.

„Подбрахме едни от най-свежите и ярки рисунки за тази изложба за да допълним пъстрото детско пространство.
Надяваме малчуганите идващи тук, също да създават красота. Нека природата Ви вдъхновява!“, пожела ст. експерт Ирина Павлова от Природния парк.
Изложбата ще остане постоянна и е разположена на два етажа в Комплекса. Част от дарените творби са отличени с награди от конкурса, а авторите са ученици от цялата страна.
„Обещаваме да бъдем посланици на опазването на природата. Предоставяме социални услуги на близо 500 деца и родители и вярвам, че рисунките ще насърчават, допълват и вдъхновяват хората, които получават подкрепата на социалната институция“, каза директорът на Комплекса Венета Господинова.
Инициативата е част от национална кампанията на Изпълнителната агенция по горите за даряване на рисунки на болници и детски заведения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРадев: Гардовете на „Росенец“ са от НСО, Доган и Пеевски не трябва да се охраняват!
Следваща статияОбщина Нови пазар търси „Инспектор – Контрольор по Наредба 1“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here