дом Общество Сигналът: Детска площадка в стил пънк в Шумен

Сигналът: Детска площадка в стил пънк в Шумен

0
ДЯЛ

Иновативно косене в стил пънк възмути живущи в района на шуменските улици „Съединение“ и „Силистра“. Обработката на тревните площи е била извършена в понеделник с моторна косачка от служител на Общинско предприятие „Паркове и обредна дейност“. „Окосиха тревата около блоковете, заобиколиха детските съоръжения“, коментират в сигнала си до 24shumen.com възмутени граждани.
През куп за грош свършена работа. Отчитане на дейност. Така окачествяват шуменци коситбата в междублоковото пространство. Читателите ни питат защо точно детските съоръжения за игра, освен, че са стари и занемарени, тънат в трева и фактически са неизползваеми към настоящия момент.
И кога започнатото ще бъде довършено.
След като разбра за иновативното косене директорът на ОП „Паркове и обредна дейност“ Златин Кайряков, пое ангажимент още днес да направи оглед на свършената работа, а недостатъците да бъдат отстранени.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпортен комплекс „Кортовете“ отвори врати след десетилетия разруха
Следваща статияВСС даде втори мандат на Ванухи Аракелян като председател на Апелативен съд – Варна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here