дом Общество Детските градини в община Каспичан отварят на 1 юни

Детските градини в община Каспичан отварят на 1 юни

0
ДЯЛ

Всички детски градини на територията на община Каспичан имат готовност да отворят на 1 юни при спазване на противоепидимични мерки, съобщиха от местната администрация.
Въведеният режим – сутрешен филтър с мерене на температура и персонала, дезинфекция на всички външни съоръжения и вътрешно оборудване, игри на открито.
В някои детски заведения персоналът ще работи с лични предпазни средства – маски шлемове, престилки. Децата ще спят през едно легло.
Таксата от 65 лева за детските градини през летния период от 1 юни до 14 септември, съгласно Наредбата за условията и реда за организиране на почасови, съботно-неделни и сезонни дейности, касае само децата от четвърта възрастова група, които са изписани от детската градина, но родителите им желаят те да продължат да посещават градината в този период.
През периода април-май в детските градини бяха извършени дейности по почистване, дезинфекция,освежаване и ремонт.
Всички използвани дезинфектанти са одобрени от Министерство на здравеопазването и не са вредни за здравето на децата.
Персоналът и медицинските специалисти са тествани за Covid-19.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС 59,2% по-малко постъпления от такси за детска градина в общинската хазна
Следваща статияГрадушка удари каолиновското село Тодор Икономово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here